Rólunk - Elyf 95 Kft

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Az ELYF 95 Kft szállítási-logisztikai szolgáltató vállalat 1995. november elején kezdte meg magyarországi tevékenységét, és ma már a záhonyi átrakó körzetben saját raktárbázissal továbbá kamionparkkal áll partnerei rendelkezésére, széles és normál nyomtávú vasúti illetve közút/vasút átrakási lehetőségekkel.
A vasúti terminál létrehozása Záhony körzetében a hozzá kapcsolódó irodával megkövetelte a kelet-nyugati szállítási relációkhoz történő integrációnkat és a szolgáltatási rendszerünk nemzetközi színvonalú kialakítását.

A szállítási-logisztikai rendszer kialakítása, amely összekapcsolja a határátmenetben jelentkező közúti és vasúti forgalmat, a szállítási csomópontokat, terminálokat és a vámellenőrzési pontokat, meghatározza a vasúti csomópont helyzetét Európa szállítási térképén.

A komplex logisztikai szolgáltatások már meglévő szervezetére figyelemmel a cég vezetése úgy határozott, hogy egyesíti erőforrásait az európai illetve az orosz piacon szerzett logisztikai tapasztalataival.

A 2009-ben megépített logisztikai központ tevékenysége az európai illetve az orosz területen kiépített partneri-operátori hálózattal a megrendelőink minden áruszállítási igényének maximális kielégítésére irányul, a szállítmányozási tevékenységünk kiszélesítésével és új piacok elérésével.

Az elmondottak alapján cégünk munkájának alapját a teljes körű logisztikai szolgáltatások köre képezi, amely magában foglalja a fuvarozások szervezését és irányítását beleértve a raktári készletek szabályozását is, az export-import dokumentumok előkészítését, a raktári tárolást és őrzést, az áru átcsomagolását, tranzit szállításra történő előkészítését csakúgy, mint az optimális áruszállítási útvonalak
.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz