Vasúti fuvarozás - Elyf 95 Kft

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Vasúti fuvarozás

A mai modern világban a számos szállítási lehetőség mellett a vasúti szállítások stabil és biztos helyet foglalnak el a legolcsóbb és a legmegbízhatóbb árufuvarozási módok között. Jelentős tapasztalatokkal bírva a vasúti szállítások szervezésében az Európai unió illetőleg a FÁK területén, társaságunk szolgáltatásai kiemelkednek magas szintű megbízhatóságukkal és elfogadható árszintünkkel. Sikereink titka a partnereink személyére szabott szolgáltatásokban és az ehhez szükséges optimális technológiák kialakításában rejlik.

Állandóan fejlesztett infrastruktúránkkal és partner bázisunkkal támogatjuk megrendelőink munkáját, minden esetben bizonyítva hozzáértésünket a megfelelő szállítási útvonalak és módok kiválasztásával bármely áru számára Európa és a FÁK forgalmában. Cégünk ebben a relációban gyakorlatilag minden releváns fuvarozási móddal foglalkozik.

A különböző vasúti szállítási relációkban folytatott tevékenységünknek köszönhetően bővítjük fuvarozási tapasztalatainkat az ipari és egyéb kereskedelmi áruk fuvarozásában. Társaságunk törekszik az állandó fejlesztésre, a változó piaci feltételekhez történő alkalmazkodásra a különböző típusú vasúti járművek felhasználásával és a szolgáltatások körének állandó bővítésével. A mi partnereink éppen ezért választják a valóban minőségi és professzionális vasúti szállításokat.

Mindenki teszi a maga dolgát és mi azt tudjuk, hogyan kell a miénket tenni!


A vasúti kocsik típusai
Fedett vagonok (rakodási adatok 60-68 to / 120-138 m3)
Acélszerkezetű fedett vagonok (rakodási adatok 67-68 to / 150 m3)
Nyitott vagonok (raksúly 68 to)
Pőrekocsik (raksúly 70 to)
Hőszigetelt vagonok (raksúly: 49 -53 to)
Hűtőszekció (raksúly: 49 to)

Konténer típusok:
20 konténer
40 konténer
20 hűtőkonténer
40 hűtőkonténer
20 konténer ömlesztett áru részére


Amikor nagy mennyiségű árunak nagy egységekben kell a feladótól a megrendelőig eljutnia, akkor jöhet számításba a költséghatékony vasúti szállítás a vasúti fuvarozás. A vasúti terminál létrehozása Záhony körzetében a hozzá kapcsolódó irodával megkövetelte a kelet-nyugati szállítási relációkhoz történő integrációnkat és a szolgáltatási rendszerünk nemzetközi színvonalú kialakítását. Hatékonnyá és gyorssá tettük ezáltal a vasúti fuvarozást, hogy ügyfeleink elégedetten és biztonsággal vehessék igénybe vasúti szállítási, fuvarozási szolgáltatásainkat.


A kombinált fuvarozásról:

A kombinált fuvarozás az összetett fuvaroknak valamilyen egységrakomány vagy járműegység több közlekedési mód együttműködésével történő lebonyolítását jelenti. A gyakorlatban ez a közúti, vasúti és vízi közlekedés együttműködését, többnyire közúti járművek vasúton vagy hajón történő szállítását érinti, de elvileg ide sorolható vasúti szerelvények komphajóval történő továbbítása is.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz